Herroepingsrecht / Bestelling retourneren

Het herroepingsrecht / Bestelling retourneren

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen, na deze melding heeft u 14 dagen op het product te retourneren. Gedurende deze termijn kunt u datgene met het product doen wat redelijkerwijs nodig is om het product te beoordelen. Het is toegestaan het product uit te proberen zoals u dat ook in een fysiekewinkel zou doen. Daarbij kunt u het product uit de verpakking halen, tenzij de verpakking een verzegeling bevat. Heeft u meer gedaan dan nodig was om het product te proberen, dan kunnen wij u daarvoor kosten in rekening brengen.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u, of een door u aangewezen derde anders dan de vervoerder, het product in bezit heeft gekregen. Als u in één bestelling meerdere goederen met verschillende levertijden heeft besteld, verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop u het laatste product of onderdeel heeft ontvangen.

Wilt u een artikel ruilen? 

Dat kan en gaat hetzelfde in zijn werk als een artikel retourneren. U stuurt het artikel retour conform de voorwaarden en wij crediteren het aankoopbedrag met de betaalmethode die u gebruikt heeft. U kunt het andere artikel gewoon via de webshop opnieuw bestellen.

Terugbetaling

In geval van een herroeping ontvangt u alle betalingen, inclusief leveringskosten voor de heenzending, zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel waarmee u betaald heeft, tenzij u een andere methode met ons afspreekt. U draagt zelf de kosten voor de retourzending. Wij schatten dat deze kosten maximaal € 10,00 zullen bedragen(voor Nederland, voor buitenland conform lokaal geldende tarieven) .

Hoe maakt u gebruik van uw herroepingsrecht:

  • Stuur ons een e-mail, al dan niet met inbegrip van het modelformulier,via info@kdootjes.nl. (let op u bent niet verplicht dit formulier te gebruiken, een email met de gegevens van uw bestelling en het betreffende artikel is ook voldoende)
  • Stuur het product, binnen 14 dagen, met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking naar onderstaand adres*:
Tapijtenhuis.nl
Nieuwstraat 23                                                                 
7311 HX Apeldoorn

 

Retourzendingen die niet voldoen aan de bovenstaande condities, worden niet in behandeling genomen. Indien uw retourzending ongefrankeerd of onvoldoende gefrankeerd wordt ontvangen door Kdootjes.nl, dan zullen deze kosten in mindering worden gebracht op het aankoopbedrag.

U mag het natuurlijk ook in onze showroom komen retourneren/ ruilen tijdens onze openingsuren.

Bij twijfel kunt u dit ook met ons overleggen. Wenst u het artikel in onze showroom te retourneren na het maken van een afspraak.

© 2019 - 2024 Tapijtenhuis.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel